Britten Nutrition Metabolic Plus Zsírégető Tabletta Vélemény

Britten Nutrition Metabolic Plus Zsírégető Tabletta Vélemény

Metabolic Plus egy a Britten Nutrition által forgalmazott zsírégető termék. A forgalmazó állítása alapján ez a zsírégető természetes alapanyagok felhasználásával segít a szálkásításban.

A Metabolic Plus férfiak és nők számára is egyaránt alkalmas zsírégető tabletta.

A termék mellett szóló érvek:

 • Tartalmaz zöld tea kivonatot, koffeint és capsicumot kivonatot – néhány bizonyítottan hatékony termogenikus összetevőt
 • A hatóanyagok és az arányok is jól láthatók a címkén
 • Kettős hatású zsírégető – elnyomja az étvágyat és serkenti az anyagcserét
 • Olcsóbb, mint sok más zsírégető termékek

 Ellenérvek:

 • Koffeint tartalmaz – nem alkalmas koffeinre allergiás vagy érzékenyek számára
 • Nem tartalmaz glucomannant (ördögnyelvet) – bizonyítottan hatékony étvágycsökkentőt
 • Zselatin kapszula – nem alkalmas vegetáriánusok számára

Mit mondanak, akik már próbálták ezt a terméket?

Van jó néhány újabb vásárlói vélemény az Amazon oldalán. A vélemények vegyesek az 1 csillagtól az 5 csillagig.

A forgalmazó cég oldalán is megtalálható néhány vásárlói vélemény, de furcsa módon az összes vélemény 2015 augusztus 21-ei keltezésű.

Frisebb vélemény sajnos nem áll rendelkezésre, és az itt megjelentek közül egyik vásárló sem tett fel magáról képet, hogy a termékkel elért eredményt lehessen látni.

A Youtube-on nem találtunk egy vásárlói véleményt sem, és az Instagram oldalán sem találtunk a termékről hozzászólást.

Itt olvashatsz az általunk ajánlott 3 legjobb zsírégető tablettáról

Napi adagolás

Egy üveg Metabolic Plus 60 db kapszulát tartalmaz.

Az ajánlott 1 vagy 2 kapszula napi adagot könnyű észben tartani. Azonban a címke nem jelöli, hogy mikor kell a kapszulát bevenni. Hasznos lenne, ha egyértelmű utasítás lenne a címkén, hogy vajon étkezés előtt, közben vagy után kell ezt a zsírégető tablettát bevenni.

Ezen kívül pedig a napi egy vagy két kapszula nem biztosítja az összetevők egyenletes eloszlását a nap folyamán.

A termék ára

A Metabolic Plus egy alacsonyabb ár kategóriájú zsírégető termék.

Ha a forgalmazó cég oldalán keresztül rendeled meg ezt a zsírégető terméket, akkor körülbelül 5.500 Ft-ba kerül egy doboz. A termék eredeti ára azonban körülbelül  11.000 Ft és nem világos, hogy ez az akció mennyi ideig él.

Ha más viszonteladótól veszed meg a terméket akkor az ár itt változhat.

Hol vásárolható meg a termék?

Metabolic Plus megrendelhető a forgalmazó cég weboldalán keresztül, de Amazonon és Ebay-en is elérhető.

Összetevők

A Metabolic Plus zsírégető összetevői jól láthatók a címkén. A termék három fő összetevőt és egy pár további segéd összetevőt tartalmaz. A fő összetevők Capsicum (800 mg kapszulánként), Koffein (120 mg kapszulánként) és a Zöld tea kivonat (500 mg kapszulánként).

Metabolic Plus egy nagy adag Capsicumot tartalmaz, amely a  cayenne-i bors hatóanyaga. A Capsicumról az a feltátelezás, hogy kétféleképpen fejti ki hatását a testünkben.

Kutatási eredmények alátámasztják a Capsicum előnyös tulajdonságait, mint természetes termogenikus összetevő. Serkenti a szervezet anyagcseréjét, ami lehetővé teszi, hogy több zsírt égess. A kutatások arra is utaltak, hogy étvágycsökkentő hatással is bír. Azonban az étvágycsökkentő tulajdonságot igazoló kutatásokból jóval kevesebb van,
így, ez nem igazolt tény.

A másik két fő összetevő, zöld tea kivonat és koffein, szintén természetes termogén zsírégetők. A szervezet zsírégető kápességének növelésével érik el hatásukat. Rengeteg bizonyíték áll rendelkezésre amely a zöld tea és a koffein jótékony hatását igazolja, mint természetes termogenikus zsírégető. Ezeknek a kutatási eredményeknek köszönhetően, mindkettő számos zsírégető termék gyakran használt összetevője.

A termékben előforduló zöld tea kivonat arányai kellően magasak, a hatékony zsírégetést biztosítva. Azonban a koffein tartalom egy kicsit alacsony. Ezért ez kevésbé hatékony.

A Metabolic Plus tartalmaz további támogató összetevőket kisebb mennyiségben. Ilyen támogató összetevők például az acetil-L-karnitin (50 mg kapszulánként), B3-vitamin (20 mg kapszulánként), fekete bors kivonat (5 mg kapszulánként) és a króm (100 mcg kapszulánként).

Lehetséges mellékhatások

Egyetlen termékre sem mondhatjuk, hogy 100%-ban mellékhatás mentes. Ettől a Metabolic Plus sem különbözik. A leggyakoribb mellékhatást a termék koffein és capsicum tartalma okozhatja.Ha érzékeny vagy allergiás vagy bármely összetevőre, a termék nem alkalmas a számodra.

Authority Fitness Nutrition véleménye a termékről

Az előbbiekben összefoglaltak alapján egy átlagon felüli 4 csillaggal értékelnénk a Metabolic Plus zsírégető termékét.

Az összetevők egyértelműen fel vannak tüntetve a címkén és a 3 fő összetevő bizonyítottan természetes termogén alapanyag. A koffeintartalom egy kicsit alacsony, de a zöld tea kivonat és a capsicum tartalom kellően magas.

Ezen túlmenően, ez a zsírégető termék nem tartalmaz súlyos mellékhatást okotó összetevőket, mint például a keserű narancs kivonatot vagy Synephrinet.

A termék nem tartalmaz olyan bizonyított természetes étvágycsökkentőt, mint a glucomannan, de így is azt állítja, hogy csökkenti az étvágyat. Ezt a tulajdonságát a termékben megtalálható capsicumnak tulajdonítja. Néhány kutatás kimutatta a capsicum étvágycsökkentő képességét, de a glucomannan hatékonyságát jóval több kutatási eredmény támasztja alá.

Az napi adagolást könnyű követni. Azonban a címkén nincsenek egyértelmű utasítások arra vonatkozóan, hogy mikor kell bevenni a tablettát.

Más zsírégető termékekhez képest a Metabolic Plus egy alacsonyabb árfekvésű zsírégető. Azonban az Amazonon található vegyes vélemények megkérdőjelezik a termék hatékonyságát, mint zsírégetőt.

Itt olvashatsz bővebben az általunk ajánlott legjobb természetes zsírégető tablettáról – Instant Knockout

 • Egy természetes összetevőkből álló termék
 • Fokozott hatékonyságú termogenikus összetevők és természetes étvágycsökkentők kombinációja
 • Segít fokozni a zsírégetést és ezzel gyorsabban elérni a kívánt eredményt
 • Energiát biztosít edzések előtt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *