Instant Knockout Zsírégető Tabletta Vélemény

Instant Knockout Zsírégető Tabletta Vélemény

A Roar Ambition által forgalmazott Instant Knockout az egyik legjobban bevált természetes alapanyagokból készült zsírégető tabletta a piacon.

Roar Ambition egy angliai székhelyű cég, amely prémium minőségű étrend kiegészítők forgalmazására szakosodott.

Instant Knockout eredetileg profi ökölvívóknak és MMA harcosoknak készült, hogy segítsen nekik megszabadulni gyors és természetes módon a felesleges testzsírtól meccsre készülő mérlegelés előtt.

Profi MMA harcos – Diego Sanchez is Instant Knockouttal készült mérlegelésre, hogy a legszálkásabb formában legyen a meccsre. Nézd meg neki mi a véleménye erről a zsírégető termékről.

Bár eredetileg profi sportolóknak szánt zsírégetőről van szó, ez a termék azoknak is ajánlott, akik nem űznek profi szinten egy sportot sem, de rendszeres testedzés mellett szeretnének megszabadulni zsír feleslegüktől vagy szálkásítani akarnak.

Instant Knockout Zsírégető előnyei

 • Természetes és biztonságos módon segít megszabadulni zsírfeleslegedtől
 • Segít elérni a testet, amelyre büszke lehetsz
 • A termék az anyagcsere felgyorsításával és az étvágy csökkentésével segít elérni a kívánt eredményt
 • Extra energiát biztosít edzés előtt, hogy keményebben edzhess

A termék mellett szóló érvek

 • A test metabolizmusának felgyorsításával biztonságos és természetes módon segít elérni egy szálkásabb testet
 • Koffeint és zöld tea kivonatot tartalmaz – mindkettő bizonyítottan hatékony termogenikus zsírégető
 • Glucomannant tartalmaz – bizonyítottan hatékony és biztonságos étvágycsökkentő
 • Minden hatóanyag és az arányok fel vannak tüntetve a címkén
 • A kapszulák vega anyagból vannak, így vegetáriánusok is fogyaszthatják

Ellenérvek

 • Csak online vásárolható meg a forgalmazó cégen keresztül – www.instantknockout.com
 • Egy havi adag $59 vagy £35 áron vásárolható meg, amely kb. 13.000 Ft – így nem a legolcsóbb termék a piacon, de ha 3 havi adagot veszel, akkor 1 havi adag pluszban ingyen jár

Mit mondanak, akik már próbálták ezt a terméket?

Mind Youtubeon mind pedig a cég oldalán több olyan vásárlói nyilatkozatot lehet találni amelyek nagy megelégedéssel beszélnek a termékről.

A vásárlói képek is magukért beszélnek. Úgy tűnik, hogy ez a termék tényleg bevált sokaknak.

Napi adagolás

Egy doboz 120 kapszulát tartalmaz. A forgalmazó cég napi 4 kapszulát ajánl a legjobb eredmény eléréséhez.

Egy kapszulát reggeli előtt, egyet ebéd előtt, egyet egy órával ebéd után és az utolsót pedig vacsora előtt. Az utolsó kapszula bevétele után legalább 5 óra maradjon még lefekvésig.

Napi 4 kapszula bevétele lehet, hogy kicsit macerás, de ez garantálja, hogy az összetevők állandó mennyiségben vannak jelen a szervezetben a nap folyamán.

A termék ára

Ahogy már említettem ez nem a legolcsóbb termék a piacon, de vannak akciók a forgalmazó weboldalán.

1 havi adag – $59 / £35 – kb. 13.000 Ft

2 havi adag – $118 / £70 – kb. 26.000 Ft

3 havi adag – $185 / £110 – kb. 40.000 Ft – ehhez pluszban van egy ingyen doboz + 1 ingyen póló

Így 3+1 doboz esetén a havi adag már csak kb. 10.000 Ft körül van.

Hol vásárolható meg a termék?

Instant Knockout csak a forgalmazó weboldalán keresztül rendelhető meg. A termék Angliából kerül szállításra így a kiszállítás egy héten belül várható.

Összetevők

A terméken jól láthatólag fel van tüntetve minden összetevő és az arányaik is. Ez mindig jó jel egy hatékony táplálék kiegészítőnél.

instant-knockout-ingredients

A fő összetevők között van a zöld tea kivonat (500 mg 4 kapszulában), glucomannan (1800 mg 4 kapszulában) és koffein (300 mg 4 kapszulában).

Mind a zöld tea kivonat, mind pedig a koffein bevált és biztonságos termogenikus zsírégető. Így ezek felgyorítják a test metabolizmusát, ezzel az több energiát használ el egy nap.

Több kutatás is bizonyította már hatékonyságukat és a napi adag is elegendő mennyiségű ahhoz, hogy eredményeket tudj felmutatni.

A glucomannan pedig bizonyítottan bevált és biztonságos étvágycsökkentő. A gyomorban vízzel keveredve felduzzad, így a teltség érzetét kelti.

A termék ezeken a főbb összetevőkön kívül még zöld kávébab kivonatot, B vitaminokat, cinket, cayenne-i borsot és fekete borsot is tartalmaz.

Ezek csak kisebb mennyiségben fordulnak elő a formulában, de ezzel együtt növelik a többi összetevő hatékonyságát.

A B vitaminok és a cink ez energia szintet növeli, a cayenne-i bors és a fekete bors pedig termogenikus hatásuknál fogva segítenek a zsírégetésben.

Az összetevők alapján ez egy jól összerakott termék.

Lehetséges mellékhatások

Egyik táplálék kiegészítő termék sem mellékhatás mentes, és ha valamelyik is ezt vallaná, az nem mond igazat.

Ebben a zsírégető termékben a leggyakrabban előforduló mellékhatásokat a koffein válthatja ki. Ezért, ha koffeinre allergiás vagy érzékeny valaki, ez a termék számukra nem ajánlott.

A termék tartalmaz cayenne-i borsot, így ha valaki chili paprikára allergiás, akkor ez okozhat nekik bizonyos mellékhatásokat.

Authority Fitness Nutrition véleménye a termékről

Az összetevők listája és az arányok úgy vannak összerakva, hogy a lehető legjobb eredményeket segítsenek elérni a zsírégetés terén.

Két féle módon, mind termogenikus összetevők segítségével, mind pedig az étvágycsökkentéssel hatékonyan növeli a test zsírégető kapacitását.

Az alkotó elemek nem csak hatékonyak, de biztonságosak is és ez elengedhetetlen feltétele egy jó zsírégető terméknek.

Ezen felül van több a termék hatékonyságát bizonyító beszámoló olyanoktól, akik már kipróbálták ezt a terméket. Mind profi sportolóktól, mind pedig hétköznapi vásárlóktól.

Más olcsóbb termékek nem tartalmazzák a leghatékonyabb vagy éppen biztonságos összetevőket, így lehetséges, hogy kellemetlen mellékhatásokat okoznak, illetve az arányok miatt nem érik el a legjobb eredményeket sem.

Instant Knockout egyike azon zsírégető táplálék kiegészítőknek, amelyeket bizton ajánlhatunk, mert már sokan bizonyították, hogy működik ha a kocka has elérése a célod.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *