Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite Zsírégető Tabletta Vélemény

Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite Zsírégető Tabletta Vélemény

A Muscletech által forgalmazott Hydroxycut Hardcore Elite egy zsírégető készítmény, melyet a forgalmazó Amerika egyik legjobb súlycsökkentő márkájának nevez.

Ez mind nagyon jól hangzik, de ehhez bizonyíték is szükséges. Az információk alapján majd eldönthetjük, hogy a gyártó állítása igaz vagy sem.

A termék mellett szóló érvek:

 • Koffeint tartalmaz – bizonyítottan hatékony termogenikus zsírégető
 • A hatóanyagok és az arányok is jól láthatók a címkén

 Ellenérvek:

 • Magas koffein tartalmú készítmény – több, mint 500 mg egy napi adagban
 • Yohimbe kivonatot tartalmaz
 • A termék nem tartalmaz étvágycsökkentő összetevőt
 • Magasabb árkategóriában van, mint más zsírégető termékek
 • Egy doboz nem tart ki egy hónapot
 • Zselatin kapszulál – vegetáriánusoknak nem megfelelő

Mit mondanak, akik már próbálták ezt a terméket?

A forgalmazó weboldalán nem találtunk vásárlói beszámolót erről a termékről. A vásárlók, akik az Amazonon keresztül vették meg a terméket nem voltak mind egy véleményen a termék hatékonyságát illetően.

Néhány vevő nyugtalanságra panaszkodott a termék használatát követően. Mások pedig megemelkedett pulzusra panaszkodtak.

Ezek a mellékhatások nem meglepők a termék magas koffein tartalmát ismerve.

Voltak olyan vásárlók is, akiknek bevált a termék, de ők csak az ajánlott napi adag felét szedték.

Itt olvashatsz az általunk ajánlott 3 legjobb zsírégető tablettáról

Napi adagolás

A termék adagolása kissé zavaros. Az ajánlott napi fogyasztás a címkén a következő:

 • 1 kapszula az első és második napon
 • Ezek után napi egyszer 2 kapszula a harmadik és negyedik napon
 • Az ötödik és hatodik napon az első étkezéssel 2 kapszula bevétele ajánlott, majd további 1 kapszula a bevétele a második étkezéssel
 • Végül a hetedik naptól kezdve napi kétszer 2 kapszula bevétele ajánlott

Így végül napi négy kapszula a maximum megengedett napi adag.

Az mindig ajánlatos, ha egy új táplálék kiegészítőt próbálunk ki, hogy az adagot fokozatosan növeljük, amíg el nem érjük a maximum napi szintet. Így ellenőrizhetjük saját toleranciánkat a termékkel kapcsolatban.

Ebben az esetben azonban ez igen összezavaró lehet, hogy hányadik napnál is tartunk és mikor mennyi kapszulát vegyünk be.

Egy 100-as doboz 28 napig tart ki, ha ezeket az utasításokat követed az első hónapban. Az első hónap után azonban egy doboz nem tart ki egy hónapig.

A termék ára

Hydroxycut Hardcore Elite nem a legolcsóbb termék a piacon. Egy 110-es doboz – $30 / £27 – kb. 10.000 Ft. A szállítási költség még erre jön rá.

Hol vásárolható meg a termék?

Érdekes módon a Hydroxycut Hardcore Elite zsírégető készítmény nem vásárolható meg a forgalmazó weboldalán keresztül, de több online web shop oldalon és az Amazonon keresztül is elérhető.

Összetevők

Hydroxycut Hardcore Elite öt fő összetevőt tartalmaz és egy összetevőt kisebb mennyiségben.

Termogenikus összetevőként jelen van koffein (540 mg 4 kapszulában) és zöld kávébab kivonat (400 mg 4 kapszulában) a termékben.

Bár koffein egy bevált és biztonságos termogenikus zsírégető, a napi adag elég magas. A leghatékonyabb zsírégető szerek 250 és 350 mg közötti napi adagot tartalmaznak. Ezzel biztosítják az eredményt miközben a mellékhatások szintjét minimálisra csökkentik.

Ezen kívül Coleus forskohlii kivonatot, L-Theanine-t és kakaó kivonatot is tartalmaz (mindegyik összetevőből 200 mg 4 kapszulában).

Bár valamennyi tudományos kutatás már bizonyította a Coleus forskohlii kivonat hatékonyságát, mint zsírcsökkentő összetevőt túlsúlyos teszt alanyoknál, de arra még nem sok bizonyíték van, hogy ez normál testsúlyú alanyoknál is működne.

A zöld tea kivonat előnyös zsírégető hatását már több kutatás is bizonyította és bár ez a termék nem tartalmaz zöld tea kivonatot, megtalálható benne L-Theanine, egy teából kivont hatóanyag.

Kutatások során megfigyelték, hogy az L-Theanine, a koffein élénkítő hatását ellensúlyozza, de nem gátolja meg a zsírégető hatást.

Az ötödik fő összetevő, a kakaó kivonat tartalmaz theobromine-t és koffeint is. Úgy vélt, hogy ezen alkotó elemek együttes jelenléte járul hozzá a fogyáshoz.

Néhány kutatás pedig abba az irányba mutat, hogy a kakaó kivonat kulcs fontosságú emésztőenzimek blokkolásával segíti a fogyást.

Mindez ígéretesen hangzik, de egyelőre további kutatások szükségesek az egyhangú vélemény megalkotásához.

Végül, de nem utolsó sorban a termék egy kisebb mennyiségű yohimbe kivonatot is tartalmaz (112 mg 4 kapszulában). Yohimbe, egy nyugat afrikai fa kérgéből nyert kivonat, amely a vérerek tágítására képes, ezért a vérnyomásra is hatással lehet.

A jelenleg elérhető tudományos kutatások kis mennyiségű súlycsökkenést fedeztek fel csak yohimbe bevételekor. Ezért szükség van további kutatásra, amely bizonyíthatja ezen összetevő zsírégető kapacitását.

Lehetséges mellékhatások

A leggyakoribb mellékhatások a magas koffein szint miatt jelentkezhetnek. Ezért, ha koffeinre allergiás vagy érzékeny valaki, ez a termék számukra nem ajánlott.

Ezen kívül, az értágító hatása miatt, yohimbe is okozhat mellékhatásokat. Ezért, ha valakinek problémái vannak a vérnyomásával, akkor ez a termék nem ajánlott. Legalábbis orvosi vélemény kikérése nélkül nem.

Authority Fitness Nutrition véleménye a termékről

Bár tartalmaz hatékony és biztonságos összetevőket is, az arányokon lehetne javítani. Ezen kívül néhány létfontosságú összetevő kimaradt az összeállításból, amely véleményünk szerint elengedhetetlen egy hatékony zsírégetőből.

A termék koffein tartalma indokolatlanul magas és nincs az összetevők között hatékony és biztonságos étvágycsökkentő sem. Így a termék csak termogenikus módon segíti a zsírégetést.

Ezen kívül a vásárlói vélemények sem voltak egyhangúan jók és többen említették a termék által okozott mellékhatásokat is. Ezen felül, a zselatin kapszula miatt a termék nem alkalmas vegetáriánusok számára.

Mindezeket figyelembe véve a termék árazása indokolatlanul magas.

Vannak hasonló árkategóriájú termékek, melyek hatékonyabb összetevőket tartalmaznak, jobb arányokban mellyel jobb eredményeket tudnak felmutatni kevesebb mellékhatás kíséretében.

Itt olvashatsz bővebben az általunk ajánlott legjobb zsírégető tablettáról – Instant Knockout

 • Egy természetes összetevőkből álló termék
 • Fokozott hatékonyságú termogenikus összetevők és természetes étvágycsökkentők kombinációja
 • Segít fokozni a zsírégetést és ezzel gyorsabban elérni a kívánt eredményt
 • Energiát biztosít edzések előtt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *