Olimp Nutrition Testoxeed Male Testo Tesztoszteron Fokozó Tabletta Vélemény

Olimp Nutrition Testoxeed Male Testo Tesztoszteron Fokozó Tabletta Vélemény

Testoxeed egy az Olimp Nutrition által forgalmazott természetes tesztoszteron fokozó termék. A cég több más táplálék kiegészítőt is forgalmaz a Testoxeed mellett.

Első ránézésre nem tűnik rossz terméknek, de a látszat néha csalhat. Ahhoz, hogy segítsünk neked eldönteni, hogy vajon ez a termék neked való vagy sem, közelebbről is megvizsgáltuk az Olimp Nutrition Testoxeedjét. Az alábbiakban részleteztük a találtakat.

A termék mellett szóló érvek

  • Tartalmaz néhány bizonyítottan hatékony természetes tesztoszteron fokozót – D-aszparaginsav és cink
  • Az összetevők nagy része jól látható a címkén

Ellenérvek

  • Nem tartalmaz D vitamint, egy bizonyítottan hatékony és természetes tesztoszteron növelőt
  • A napi adagolás nem biztosítja az összetevők egyenletes áramlását a nap folyamán
  • Tartalmaz egy szabadalmaztatott összetevőt – Pro Activation Blend – nem tudni ez mit tartalmaz

Mit mondanak, akik már próbálták ezt a terméket?

A különböző webshopok oldálan és az Amazonon is található több vásárlói vélemény. Ezek átlagosan értékelik a Testoxeedet.

Egy jó természetes tesztoszteron fokozó egyik hatása, hogy természetes modón segít növelni az izmot. A Testoxeed esetében erről nem árulkodnak a vásárlói vélemények.

Ezen felül volt olyan vásárló aki azt tapasztalta, hogy a napi adagolás nem hozta meg a várt eredményt.

olimp-nutrition-testoxeed-tesztoszteron-fokozo-velemenyek

Napi adagolás

A termék adagolása 1 kapszula bevételét ajánlja napi kétszer étkezés közben. A napi két kapszula bevételéhez nem nehéz alkalmazkodni, de ez nem a leghatékonyabb adagolási mód.

A leghatényabb természetes tesztoszteron fokozók napi 3 vagy 4 adagot ajánlanak. Ezzel biztosítják az összetevők folyamatos áramlását a nap folyamán.

A termék ára

Egy doboz Olimp Nutrition Testoxeed 120 tablettát tartalmaz és ez kerül kb 10.000 Ft-ba a különböző webshopokon keresztül. Az ár azonban különbözhet, attól függően, hogy honnap veszed meg a terméket. Az ajánlott adagolás alapján egy doboz 2 hónapig elég.

A talált vásárlói vélemények alapján azonban a 2 kapszulás napi adagolás nem tűnik elégnek. Volt olyan vásárló aki ennek a dupláját szedte, mert a 2 kapszulával nem tapasztalt változást. Így egy doboz már csak egy hónapig tart ki.

A szállítási költség is az eladótól függően változhat ezért mindig olvasd el az adott eladó szállítási feltételeit.

Hol vásárolható meg a termék?

A termék a forgalmazó weboldalán és több webshopon keresztül is megvásárolható. Testoxeed az Amazon oldalán is elérhető.

Összetevők

Olimp Nutrition Testoxeedje egy összetevőt tartalmaz nagy mennyiségben több segédösszetevő mellett. Ebben a tesztoszteron fokozóban található fő összetevő a D-aszparaginsav (D-aspartic acid). 2 kapszula 1875 mg-ot tartalmaz ebből az összetevőből.

olimp-nutrition-testoxeed-tesztoszteron-fokozo-osszetevok

D-aszparaginsav (D-Aspartic Acid)

Több kutatás is kimutatta, hogy a D-aszparaginsav kevesebb mint 2 hét alatt több mint 45%-kal fokozhatja a luteinizáló hormon és tesztoszteron szintjét ami igen jó eredmény.

A D-aszparaginsav segíti a biztosángos és természetes tesztoszteron fokozást és az ösztrogén szint kordában tartását. Abban is segít, hogy az általad elfogyasztott proteint nagyobb részben fel tubb használni, így segíti az izomnövelést.

Ez az összetevő egy igen hatékony természetes tesztoszteron fokozó és a termékben található mennyiség  sem rossz. Bár vannak olyan termékek amelyek nagyobb mennyiségben tartalmazzák ezt az összetevőt.

Cink (Zinc)

A következő összetevő, cink elengedhetetlen az egészséges tesztoszteron szinthez. A termék 7,5 mg-ot tartalmaz egy napi adagban. Cink hiány csökkent tesztoszteron szintet, alacsonyabb sperma számot és több mint 50%-kal megnövekedett ösztrogén receptor szintet is eredményezhet. A tesztoszteron szinten tartásán kívül a cink az erős immunrendszer fenntartásához is elengedhetetlen.

Bár a napi adag nem rossz, hatékony tesztoszteron fokozó termékek legalább 10 mg-ot tartalmaznak ebből az összetevőből.

Görögszéna (Fenugreek)

A görögszéna is egy tesztoszteron fokzó hatású összetevő, bár nem annyira hatékony mint a D-aszparaginsav. Ezzel együtt mégis élénkíti a tesztoszteron fokozó hatást. Bár a napi adagban található mennyiség (20 mg) csak töredéke a más termékekben található mennyiségnek. Így ennek az összetevőnek a hatása elhanyagolható

Maca gyökér (Maca root) és Zab kivonat (Oat extract)

A Maca gyökér az ösztrogén szint alacsony tartásában segíthet, míg a zab kivonat a kötött formában jelenlevő tesztpszteron felszabadítását segíti. Sem a Maca gyökér sem pedig a zab kivonat nem fokozza a test természetes tesztoszteron termelő képességét.

További segéd összetevők

Ez a tesztoszteron fozó tartalmaz még rezet is amely egy fontos nyomelem. A cink bevitele egyensúly hiányt eredményezhet mind a réz mind a mangán esetében, ezért ezeket fontos pótolni. Mangán azonban nem található meg az összetevők között.

Ezeken az alkotó anyagokon kívül a termék még különböző B vitaminokat is tartalmaz amelyek az általános energia szint növelésében segédkeznek.

Szabadalmaztatott összetevő

A termék egy szabadalmaztatott összetevőt is tartalmaz a Pro Activation Blend név alatt. 77 mg található meg ebből a termékben, bár az nem világos, hogy ez mit is takar. Így nem tudjuk megmondani, hogy ez az összetevő hatékony-e vagy sem. Ezen kívül az is kérdéses, hogy vajon ez kiválthat-e bármilyen mellékhatást. A szabadalmaztatott összetevőket minding jobb elkerülni.

Lehetséges mellékhatások

A természetes alapanyagoknak köszönhetően mellékhatás akkor léphet csak fel, ha bármely összetevőre alergiás vagy érzékeny lennél.

Ezen felül, mivel nem tudni, hogy a Pro Activation Blend mit is takar, így azt sem tudhatjuk biztosra, hogy ez tartalmaz-e olyan összetevőt ami mellékhatást válthat ki.

Authority Fitness Nutrition véleménye a termékről

Az összefoglaló alapján egy kissé átlagon felüli 3,5 csillaggal értékeltük ezt a természetes tesztoszteron fokozó terméket.

A D-aszparaginsav, cink és görögszéna mind hatékony és természetes tesztoszteron fokozó összetevők. Ezen kívül azonban a termék más összetevőket is tartalmaz, amelyek kevésbbé hatékonyak, illetve a hatékonyságuk kevésbbé bizonyított.

Ezen felül Testoxeed nem tartalmaz D Vitamint sem, amely egy bizonyítottan hatékony természetes tesztoszteron fokozó.

Bár az összetevők nagy része fel van tüntetve a címkén, a termék mégis tartalmaz egy szabadalmaztatott összetevőt. Az ilyen összetevőket érdemes elkerülni, mivel nehéz megállapítani, hogy hogyan járulnak hozzá a tesztoszteron fokozáshoz, illetve milyen mellékhatást okozhatnak.

A termék adagolása sem a legoptimálisabb. A napi 2 kapszula nem bizosítja a hatóanyagok folyamatos áramlását a nap folyamán. A leghatékonyabb termékek napi 3 vagy 4 adag bevételét ajánlják.

A vásárlói vélemények nem rosszak és mellékhatásról sem panaszkodnak, de nem szólnak látványos izom növelésről sem.

Mindezeket figyelembe véve Olimp Nutrition Testoxeedje nem tűnik a leghatékonyabb természetes tesztoszteron fokozó terméknek.

Itt olvashatsz bővebben az általunk ajánlott legjobb természetes tesztoszteron fokozó tablettáról – TestoFuel

testofuel-testosterone-booster-s

  • Csak természetes alapanyagokat tartalmaz
  • Természetes módon fokozza a test tesztoszteron termelő képességét
  • Bizonyítottan hatékony alapanayagokat tartalmaz – ilyenek a D-aszparaginsav és a D vitamin
  • Természetes módon segíti az izom növelést
  • A napi adagolás biztosítja az alapanyagok egyenletes áramlását

 

 

 

Olvasd el a teljes összefoglalót a TestoFuelről