Prime Male Tesztoszteron Fokozó Tabletta Vélemény

Prime Male Tesztoszteron Fokozó Tabletta Vélemény

Prime Male egy természetes tesztoszteron fokozó táplálék kiegészítő. Ez a Pro Pura ártal forgalmazott termék a 35 – 40 év feletti férfiak számára ajánlott akik természetes módon akarják növelni tesztoszteron szintjüket.

Maga a termék nem tartalmaz tesztoszteront, de az összetevők természetes módon segítik a tested a tesztoszteron egészséges szintentartásában.

Megvizsgáltuk ezt a terméket több szemszögből is és összefoglaltuk az erről alkotott véleményünket amelyet az alábbiakban olvashatsz.

A Prime Male előnyei

 • Természetes módon növeli a tesztoszteron szintet – ezzel az izom növekedést segíti
 • Segít a testzsír csökkentésében
 • Növeli az energiaszinted

A termék mellett szóló érvek

 • Természetes összetevőknből álló termék
 • Minden összetevő és az arányaik jól láthatóak a címkén
 • Több bizonyítottan hatékony összetevőt is tartalmaz – D-aszparaginsav, D Vitamin és Cink

Ellenérvek

 • Prémium árkategóriás termék
 • Vegetáriánusok számára nem alkalmas, mivel a kapszulák zselatinból vannak

Mit mondanak, akik már próbálták ezt a terméket?

A forgalmazó weboldalán több igen pozitív vélemény található olyanoktól akik próbálták már a terméket és sikereket értek el vele.

Ezen kívül több videó vélemény is található a Youtube oldalán amelyben vásárlók beszélnek a termékkel kapcsolatos véleményükről. Ezek is igen pozitívnak tűnnek a tapasztalatok alapján. Többeknek is megnövekedett az energia szintje a Prime Male szedését követően.

Napi adagolás

A forgalmazó 1 kapszula napi négyszeri étkezéssel való bevételét ajánlja.

A leghatékonyabb tesztoszteron fokozó tabletták mind napi 3-szori vagy 4-szeri adagolást ajánlanak. Ezzel bitosítják az összetevők egyenletes áramlását a nap folyamán.

Egy doboz Prime Male 120 kapszulát tartalmaz. Napi 4 kapszula bevételével egy doboz 1 hónapig elég.

A termék ára

Prime Male egy prémium árkategóriás természetes tesztoszteron fokozó termék, de akciók elérhetők a forgalmazó weboldalán.

1 havi adag – $65 / £39 – kb. 13.500 Ft

2 havi adag – $130 / £78 – kb. 27.000 Ft

4 havi adag – $195 / £117 – kb. 40.400 Ft és ingyenes házhozszállítás

Így 3+1 doboz esetén a havi adag már csak kb. 10.000 Ft körül van. A termékre nem kell vámot fizetni, mivel az EU-n belülről kerül kiszállításra.

prime-male-bottle

Hol vásárolható meg a termék?

Ez a természetes tesztoszteron fokozó termék csak a Prime Male weboldalán vásárolható meg. A termék nem érhető el más webáruház oldalán vagy az Amazonon keresztül.

Összetevők

Prime Male 12 természetes összetevőből áll amelyek mind fel vannak tűntetve a termék címkéjén.

D3 és K2 Vitamin

A D Vitamin egy olyan tápanyag, amely több a testben lezajló folyamathoz is elengedhetetlen. Ez a vitamin is segít a csontokat és a fogakat erősen tartani, de ezen kívül a kedély állapot szabályozásában is szerepet játszik. A nyári hónapok allatt a D vitamin a napfény hatására képződik a bőrünkben. A téli hónapokban azonban a napfény hiánya D vitamin hiányt eredményezhet Európa szerte.

D vitamin több formában is megtalálható. Az egyik formája a D2 vitamin amit az ételből nyerünk ki és a szervezetünk ezt alakítja át D3 vitaminná. Ezért ha táplálék kiegészítőként szedsz D vitamint, akkor érdemes D3 formáját választani, mivel ezt a formáját már nem kell a testnek átalakítania ahhoz, hogy fel tudja használni.

Prime Male nagy mennyiségű D3 vitamint tartalmaz (5000 IU 4 kapszulában).

Kutatások azt bizonyítják, hogy a D vitamin hiányos férfiaknak jóval alacsonyabb a tesztoszteron szintje és ezzel együtt magasabb a luteinizáló hormon szintje. Ezzel megegyezően, a D vitamin pótlása természetesen fokozott tesztoszteron szintet eredményez.

D vitamin szedése mellett elengedhetetlen, hogy K2 vitamint is bevigyünk a szervezetbe. Nagy mennyiségű D vitamin bevitele mellett megemelkedik a vér kálcium szintje, amely lerakódhat az érfalakban. A K2 vitamin ezt akadálzozza meg.

D-aszparaginsav

A D3 vitamin mellett a Prime Male egy másik fő összetevője a D-aszparginsav. Több kutatás is kimutatta, hogy ez a hatóanyag több mint 45%-kal képes fokozni a luteinizáló hormon és tesztoszteron szintjét igen rövid idő alatt.

Állatokon végzett kutatások azt is kimutatták, hogy a D-aszparaginsav ugyanúgy tudja fokozni az emberi növekedési hormon (HGH) szintjét, mint az embereknél.

A D-aszparaginsav jótékony hatása:

 • Biztosángos és termszetes módon segít fokozni a tesztoszteron szintedet
 • Alacsonyan tartja az ösztrogén szintet
 • Fokozza az elfogyasztott protein felhasználását – segít az izom építésben

Egy napi adag Prime Male 1600 mg D-aszparaginsavat tartalmaz. Bár ez viszonylag nagy mennyiség, más természetes tesztoszteron fokozók tartalmaznak D-aszparaginsavat nagyobb mennyiségben is.

Cink

A cink is egy olyan összetevő, amely elengedhetetlen az egészséges tesztoszteron szint eléréséhez és megtartásához. Prime Male ebből az összetevőből nagy mennyiséget tartalmaz (30 mg 4 kapszlában).

Ez az ásványi anyag nem csak az immunrendszert segít erősen tartani, de a hiánya tesztoszteron szint csökkenést eredényezhet. Fontos azonban észben tartani, hogy a cink bevitele egyensúly hiányt eredményezehet a réz és mangán szintbe. Prime Male azonban nem tartalmazza ezeket a nyomelemeket.

BioPerine

A termék tartalmaz egy kis mennyiségű BioPerinet is (10 mg 4 kapszulában). Több kutatás is kimutatta, hogy ez az összetevő meggyorsítja a többi összetevő felszívódását így felgyorsítja a termék hatásmechanizmusát.

További összetevők

A fő összetevőkön kívül Prime Male tartalmaz még B6 vitamint amely az energia növelésben játszik szerepet, magnéziumot amely az izmok egészséges működésében segít valamint ázsiai vörös ginzenget is, amelyet több kutatás is libidó növelő hatásúnak talált.

Lehetséges mellékhatások

Prime Male egy természetes alapanyagokból készült tesztoszteron fokozó. Így mellékhatások csak akkor léphetnek fel, ha allergiás vagy érzékeny vagy az összetevőkre.

Authority Fitness Nutrition véleménye a termékről

Az alapos értékelést követően egy igen magas 4 csillaggal értékeltük Prime Male-t.

A termék több szempontból is kiemelkedően szerpelt. Csak természetes összetevőkből áll, amelyek mind fel vannak tüntetve a termék címkéjén az arányokkal együtt.

Az alapanyagok között több bizonyítottan hatékony összetevő is megtalálható, úgy mint a cink, a D-aszparginsav illetve D3 vitamin.

A cink mennyisége azonban igen magas a termékben. Ez egyensúly hiányt eredményezhet a testben a réz és mangán esetében. Prime Male nem tartalmaz sem rezet, sem mangánt, így lehetséges, hogy ezeket a nyomelemeket más úton kell majd pótolnod.

Bár ez egy prémum árkategóriás termék, több elégedett vásárló véleményét is olvashatod a forgalmazó oldalán és videó vélemények is elérhetők a Youtube-on.

Mindezeken felül, a termék Európán belülről kerül kiszállításra így nem kell a vám miatt aggódni és a házhozszállítás is egy héten belül várható.

A fentiek alapján Prime Male egy jól összeállított természetes tesztoszteron fokozó termék amely már többeknek bevált.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *